Autentifica-te

Doresti sa te inregistrezi ?
Click aici
Dragă ascultător,
Un episod din podcastul pe care îl asculți este rezultatul multor etape tehnice laborioase: documentare, pregătirea sumarului, a interviurilor, înregistrări, postprocesare, promovare etc.

Fiecare minut de podcast are în spate, dincolo de investițiile ce se fac obligatoriu în orice activitate, câteva minute bune de muncă voluntară, pe care o facem din plăcerea de a te ține la curent cu evoluția lumii pokerului, de a-ți aduce invitați de calitate și nu în ultimul rând de a te distra în lungile tale sesiuni de joc. Statistic, în cei 3 ani ai existenței podcastului, am petrecut cumulat la “serviciu” peste 2400 de ore de muncă, adică 100 de zile calendaristice complete.

Dat fiind că timpul nostru - ca și al tău - costă bani, și această inițiativă a noastră se suprapune peste efortul de-a ne asigura traiul zilnic, e timpul să te solicităm să fii unul din susținătorii acestui show care deja nu mai este numai al nostru, ci al întregii comunități din care faci și tu parte! Îți promitem în schimb, dincolo de kharma, multe episoade interesante în continuare!

Orice sumă își are rostul ei și este binevenită! Poți dona o data, sau poți împărți suma în donații recurente, lunare.

Îți multumim!

Skrill: pesteprajit.podcast@gmail.com
Paypal: pesteprajit.podcast@gmail.com
PokerStars: obss
FullTiltPoker: obss
Bitcoin: 19ownaW1Au9RNNFW5LrXTEKxzEtpdW9dVL